Despre noi

Rulouri Bucuresti este specializată în jaluzele, copertine și obloane de calitate la comandă, la prețuri accesibile, pentru comerciale și casnice. Un aspect și o senzație elegantă sunt o parte importantă a ceea ce face casa ta o casă. Suntem experți în îmbinarea măiestriei adevărate cu precizia tehnologiei moderne, pentru a crea soluțiile pe care le-ai dori pentru spațiile de locuit, de lucru sau exterioare. Finisat meticulos, instalat profesional, conceput pentru a rezista testului timpului.

Rulouri Bucuresti vă oferă cele mai bune niveluri de confort, control al luminii, intimitate și stil pentru casa dumneavoastră.

Rulouri Bucuresti are capacitatea unică de a lucra cu proprietari de case și proprietari de afaceri din aproape fiecare comunitate. Reprezentativ pentru Rulouri Bucuresti este că tot ceea ce fac este personalizat. Avem profesioniști excelenți în vânzări care merg la tine acasă și iau măsurători exacte pentru a vedea ce produse ar putea fi potrivite pentru situația ta. Ceea ce diferențiază Rulouri Bucuresti de alte companii de profil este că toate materialele sunt fabricate la comandă pentru a se potrivi nevoilor clientului.

Rulouri Bucuresti proiectează, fabrică și instalează toate produsele la comandă de la început până la sfârșit.

Fie că sunteți în căutarea de a actualiza decorul dvs. acasă sau de a îmbunătăți eficiența energetică sau siguranța locuinței, Rulouri Bucuresti are o gamă completă de realizat rulouri , jaluzele , jaluzele de interior , umbrele ,
și ecrane de securitate într-o gamă de culori și țesături la modă pentru a se potrivi oricărei case.

 

Avatar
Avatar

De la încadrarea asigurarii confidențialității sau reducerea costurilor cu energia, avem o gamă de produse potrivite bugetului și stilului dumneavoastră.
Înainte de a alege un tratament pentru ferestre, pune-ți aceste întrebări:
Vreau control acustic, intimitate de la vecini, control deplin al luminii sau fluxului de aer sau securitate?
Vă putem ajuta să răspundeți la aceste întrebări.
Pentru un aspect elegant și sofisticat, ați putea lua în considerare un rulou .
Desigur, dacă sunteți după un tratament accesibil pentru ferestre, care necesită întreținere redusă și practic, jaluzelele sunt greu de învins.

Scroll to Top